O nama

Nakon dugogodišnjeg poslovanja na području poreznog savjetovanja o nekretninama, graditeljstva i svega što je vezano uz graditeljstvo došli smo do realizacije ideje o osnutku agencije za nekretnine ISTRA REAL ESTATE.

Agencija ISTRA REAL ESTATE je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina. Pružamo usluge savjetovanja pri donošenju ispravnih investicijskih odluka prilikom kupoprodaja nekretnina bilo da se radi o stanovanju, razonodi ili pak ulaganju. Poznajemo i volimo svaki kutak naše Istre; njezine vinograde, maslinike, brežuljke, more,istarske starine.

Agenti smo koji znaju koliko vam je važan dom i ulaganje u njega stoga smo vam spremni ponuditi sveobuhvatnu uslugu upravljanja nekretninama i imovinom osiguravajući vam profesionalnost u pružanju naših usluga. Pružite nam vaše povjerenje pa ćemo podijeliti s vama naše znanje o cijenama i trendovima na lokalnom tržištu. Ograničili smo djelovanje na Istarsku županiju kako bismo svakom potencijalnom kupcu mogli ponuditi kvalitetnu uslugu u traženju i prodaji željene nekretnine na tom području.

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš tim Istra Real Estate


Osnovni podaci:

Naziv: Domprojekt d.o.o.
Sjedište: Mate Balote 18, 52 440 Poreč
OIB: 09301439456 
Temeljni kapital: 
20 000 kn
Članovi uprave: Senija Šimunović